Damesboetiek Anandi Fashion & Accessories in Heist-op-den-Berg

Heist-Op-Den-Berg

Anandi Fashion & Accessories is een damesboetiek in Heist-op-den-Berg. Zowel meiden, vrouwen als dames kunnen hier terecht voor betaalbare dameskleding in alle maten. Zaakvoerder Nathalie heeft een hart voor mode en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop en modewereld. Zij kan u dan ook gericht advies verlenen omtrent accessoires en kledingcombinaties.

Anandi, toonzetter in prachtige kledij

Anandi is een toonzetter in de modewereld. Het prestigieuze merk heeft een opvallende collectie waarbij vrije expressie en stijl het hoge woord voeren. Verwacht een toffe mix van de laatste trends. Anandi straalt authenticiteit uit en dat ziet u in de collectie. De dynamiek die de kleren met zich meebrengen zorgen ervoor dat iedereen hier wel iets vindt om op verliefd te worden.

Cosy damesboetiek

Anandi Fashion & Accessories is een cosy damesboetiek waar alle vrouwen welkom zijn. Het is gelegen in het hartje van Heist-op-den-Berg, Antwerpen. U vindt er een aantrekkelijke verzameling kleren. Van casual, hip tot chic. Maar allemaal zijn ze pretty different. Het is een vrije expressie van fashion met een mix van kleuren en prints. Ideaal om uw kleerkast bij te vullen met een uniek kledingstuk. Anandi Fashion & Accessories gaat tot maat 46. U kunt hier betalen met cash en bancontact.

Stay Tuned

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van allerhande kledingacties. Heeft u nog vragen over deze damesboetiek in Heist-op-den-Berg? Neem dan gerust contact op met Anandi Fashion & Accessories. Nathalie staat u graag bij met een woordje uitleg. Vergeet zeker niet een kijkje te nemen naar de foto’s van deze kledingwinkel. Zo kunt u al eens piepen naar de stijlvolle collectie.

Ontdek onze

COLLECTIES

meer info

De nieuwe collectie ligt in de winkel !

 

meer info